Pathfinder: Wrath of the Righteous'un İlk Oyun İçi Görselleri Paylaşıldı

15.01.2020 19:00 Özgür Eroğlu

Geliştiriciliğini Owlcat Games'in yaptığı Pathfinder: Wrath of the Righteous geçtiğimiz ay duyurulmuştu. Geçtiğimiz günlerde de oyunun 4 Şubat'ta bağış kampanyasının başlayacağı duyurulmuştu. Şimdi de oyundan yeni oyun içi görseller paylaşıldı. 
 
Oyuna ait ilk bilgileri ve oynanış videosunu da yine 4 Şubat'ta alacağız. Pathfinder: Wrath of the Righteous PC için geliştiriliyor ve çıkış tarihi henüz belli değil. İlk oyun içi görselleri aşağıda bulabilirsiniz.
 
Pathfinder: Wrath of the Righteous, Kingmaker gibi; Pathfinder kalem ve kağıt RPG sistemine dayanan klasik bir izometrik RPG olacak. Bu da Dungeons & Dragons 3.5'in genişletilmiş ve biraz değiştirilmiş bir hali. Yeni oyun eski oyunların direkt olarak bir devamı olmayacak. Oyun, ölümlüler ve Lord Deskari'nin şeytani köleleri arasındaki hikayeyi anlatacak. 
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pathfinder: Wrath of the Righteous Platformlar: PC Geliştirici: Owlcat Games Dağıtıcısı: Owlcat Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 1 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler