Patrich Bach, Battlefield 4 Sunucularından Atıldı

05.12.2013 10:34 Alkan Adakaner

 
 
    Battlefield 4 ile ilgili şikayetleri sürekli duyuyoruz. Oyunda çok sayıda hatayla karşılaşan kişilerin şikayetleri düzeltilmeye çalışılıyor, ama anlaşılan kısa sürede bu sorunlar çözülemeyecek. Battlefield 4'e gösterilen en ilginç tepkiyle karşılaşmaya hazır mısınız?
 
    Oyunun yapımcı koltuğunda oturan isimlerden Patrich Bach, Battlefield 4'ün sunucularından atıldı. Bach'ı sunuculardan atan Admin'in (yönetici) atılma sebebi için yazdığı gerekçe ise "Oyunu Düzelt" oldu. Yani Battlefield 4'ün hatalarla piyasaya çıkmasının tepkisi DICE elemanlarının kendi oyunlarından atılması oldu.
 
    Bu durumda admin'in geleceği ne olacak merak konusu. Hiç kuşkusuz Patrich Bach bir yolunu bulup oyuna yeniden dönecektir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 4 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 29 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 25 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler