People Can Fly Bulletstorm 2'yi Geliştirmek İstiyor

15.03.2017 08:54 Gazali Çetinkaya

 
   2011'de PC ve bir önceki nesil konsollar için çıkış yapan FPS oyunu Bulletstorm önümüzdeki ay Full Clip Edition adı altında remastered olarak tekrar oyunculara sunulacak.
 
   Remastered sürümden sonra yeni bir Bulletstorm oyunu görür müyüz kesin olarak belli değil ancak geliştirici stüdyo bu konuda hevesli. 
 
   PAX East 2017 esnasında Gearbox Publishing PR yöneticisi Vincent Slaven ile konuşma fırsatı yakalayan Dualshockers kendilerine Bulletstorm'un olası bir devam oyunu hakkında bazı sorular sordu. Vincent Slaven yapmış olduğu açıklamada Gearbox'ın IP'ye ilgi duyduğunu ve geliştirici stüdyo People Can Fly'ın da Bulletstorm ile ilgili daha fazla şey yapmak istediğini belirtti. 
 
   Vincent Slaven ayrıca People Can Fly'ın remastered sürümü halkın hala Bulletstorm'u hala isteyip istemediğini görmek için bir yol olarak yayınladığını ekledi ve bu oyunun satışlarının da Bulletstorm'un geleceğinde belirleyici bir unsur olabileceğini söyledi. 
 
   Bulletstorm: Full Clip Edition 7 Nisan 2017 tarihinde PS4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bulletstorm Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: People Can Fly Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Şubat 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler