Perakendeciler Nintendo NX'in £200 veya Daha Altında Bir Fiyatla Çıkması Gerektiğini Düşünüyor

05.08.2016 11:59 Gazali Çetinkaya

 
   Nintendo NX'in hakkında son haftalarda fazlasıyla söylenti haberi geliyor ve Nintendo cephesinden hala resmi bir açıklama gelmiş değil.
 
   Dün MCV tarafından paylaşılan haberde NX'in çıkışından sonraki 6 aylık süreçte Pokemon ve Mario oyunlarının konsola geleceği belirtilmiş ve NX'in görselliğinin PS3 ve PS4 arasında bir yerde olacağı söylenmişti.
 
   Bu kez MCV'nin Birleşik Krallık kanadından gelen bilgiyle perakendecilerin NX hakkındaki fiyat düşüncesi paylaşıldı. Yapılan açıklamaya göre Birleşik Krallık'taki büyük perakendeciler Nintedo NX'in £150 - £200 arasında fiyatının olması gerektiğini ve eğer bu fiyattan gelirse 3DS ve Wii U'dan çok daha güçlü bir başlangıç yapacağının garanti olduğunu düşünüyor.
 
   Nintendo NX'in 2017 Mart ayında piyasa sunulmasını planlanıyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 12 Dk önce Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 19 Dk önce Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 1 Saat önce Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 7 Saat önce Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler