Perception Konsol Sürümü Bir Hafta Ertelendi

29.05.2017 19:45 Gazali Çetinkaya

 
   Eski BioShock ve Dead Space geliştiricilerinden oluşan The Deep End Games, Perception konsol sürümünün bir hafta ertelendiğini duyurdu.
 
   The Deep End Games, 
 
"Beklenmedik bir yönetimsel karışıklık (derecelendirmeler/bölgeler) nedeniyle konsol sürümü bir hafta ertelendi. Steam/GOG yarın!" 
 
   Kickstarter sürecini başarılı ile geçen Perception'da genç görmeli engelli bir kadının kontrolünü alacağız. Birinci şahıs korku türündeki oyunda karakterimiz, Cassie Thornton, olağanüstü işitme duyusunu ve keskin fikirlerini kullanarak sürekli zihninde gördüğü malikanenin sırrını çözmek ve malikanedeki varlıklardan kaçmalıdır.  
 
   Şu ana kadar yayınlanan inceleme puanlarının birçoğu pek iyi değil. Game Informer 83, Polygon 65, PC Gamer 50, IGN 48, Destructoid 30. 
 
   Perception için yayınlanan yeni videoya aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Perception Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: The Deep End Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler