Perşembe Günü Crysis Duyurusu Yapılacak

İlk Crysis oyununun konsollar için çıkması konsol kullanıcılarının serinin hikayesini öğrenmesi açısından da önemli
06.09.2011 10:57 Alkan Adakaner


     Şimdiye kadar çok önemli duyurularla karşımıza çıkan Gametrailers TV Perşembe günü çok önemli bir duyuru ile karşımıza çıkacak. Üstelik bu duyuru Crytek'in Crysis serisi ile ilgili olacakmış.
 
     Bu duyurunun Crysis 1'in konsol sürümleri ile ilgili olmasını bekliyoruz. Hatırlarsanız daha önce Korean Game Rating Board ve ESRB ilk Crysis oyununu Playstation 3 ve Xbox 360 için listelemişti.
 
     Perşembe günü bakalım Crytek hangi sürprizler karşımıza çıkacak. Crysis 3 ile ilgili bir duyuru yapılması şaşırtıcı olacaktır, ama Crysis 1'in konsol uyarlaması akla yatkın geliyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crysis 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 1 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 2 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 2 Saat önce Ubisoft, XDefiant'ın Çıkış Tarihi Açıkladı 3 Saat önce THQ Nordic Sunumu Duyuruldu: Gothic Remake'ten Yeni Haberler 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler