Persona 5, Ekimde Switch Konsolarına Geliyor

28.06.2022 17:27 Umut Tandoğan

 
 
Atlus'un hayran kitlesi, Persona oyunlarının Switch'e gelmesi için çeşitli gönderiler paylaştılar. Atlus sonunda bu isteği yerine getiriyor.
 
Persona 3 Portable, Persona 4 Golden ve Persona 5 Royal'in PlayStation, Xbox ve PC'ye geleceği duyurusunun hemen ardından Atlus, Nintendo'nun canlı yayın etkinliğ sırasında, sevilen Persona oyunlarının üç yükseltilmiş versiyonunun Switch'e geleceğini duyurdu. 
 
Persona 5 Royal, 21 Ekim'de PlayStation 5, Xbox, Switch ve PC'ye geliyor. Buna ek olarak Persona 4 Golden, 2023'te Xbox Series, Xbox One ve PC sürümlerinin yanı sıra PlayStation 4'e gelecek. Ayrıca Persona 3 Portable, PlayStation 4 ve PC'ye Steam üzerinden çıkış yapacak.
 
Persona 4 Golden ve Persona 3 Portable'nin Switch'e geleceği tarih belirlenmedi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Persona 5 Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: Atlus Dağıtıcısı: Atlus Co. Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 4 Nisan 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 3 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler