Persona 5 Royal Batıya İlkbahar 2020'de Gelecek

17.08.2019 23:32 Gazali Çetinkaya

 
Atlus, Persona 5 Royal'ın Kuzey Amerika ve Avrupa'ya ilkbahar 2020'de geleceğini duyurdu. PlayStation 4 için çıkış yapacak.

Oyun Japonya'da 31 Ekim'de çıkacak.

Daha önce duyurulduğu üzere, Persona 5 Royal'in getirdiği yeniliklerden ilki yeni bir karakter. Güzel bir kız olan Kasumi Yoshizawa, ana karakterin Tokyo'ya taşındığı aynı yıl Shujin Akademisi'ne transfer olur. Shujin Akademisi'nin, ortaokuldan bu yana ritmik bir jimnastikçi olarak büyük başarılar elde eden Kasumi Yoshizawa'dan okulun geleceği için büyük beklentileri vardır. İkinci yenilik yeni bir sırdaş karakter. Hayalet Hırsızları'nın yeni bir sırdaşı olan Takuto Maruki yarı zamanlı çalışan bir okul danışmanı. İyi dinleme becerileri ve detayları önerileriyle öğrenciler arasında popüler bir kişilik.
 
Persona 5'te anlatılmayan üçüncü sömestr Persona 5 Royal'de açıklanacak ve bunların dışında ziyaret edilebilir yeni mekanlar, savaş kısmında yeni unsurlar, besteci Shoji Meguro'dan yeni şarkılar ve PlayStation 4 Pro desteği Persona 5 Royal'in diğer özellikleri arasında. 
 
Yeni fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Persona 5 Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: Atlus Dağıtıcısı: Atlus Co. Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 14 Nisan 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 1 Saat önce Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 6 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 6 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 7 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler