Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers ‘Zenkichi Hasegawa’ Fragmanı

07.02.2020 12:29 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Atlus ve geliştirici Omega Force, aksiyon rol yapma oyunu Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers için Zenkichi Hasegawa karakterinin gösterildiği yeni bir oynanış fragmanı yayınladı.

Daha önce yayınlanan oynanabilir karakter fragmanları: Makoto Niijima, Haru Okumura, Yusuke Kitagawa, Ann Takamaki, Morgana, Ryuji Sakamoto, Sophia ve ana karakter.

Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers 20 Şubat 2020'de Japonya'da PlayStation 4 ve Nintendo Switch için çıkacak. Batı çıkış tarihi henüz açıklanmadı. Oyunun demosu Japonya PlayStation Store ve Nintendo eShop'ta ulaşılabilir durumda. PlayStation 4'te Japon PSN hesabı açarak, Switch'te bölgenizi Japonya olarak değiştirerek demoyu indirip oynayabilirsiniz.

Oynanış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers Platformlar: PS4 Geliştirici: Omega Force Dağıtıcısı: Atlus Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 27 Dk önce F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 1 Saat önce Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 3 Saat önce Ghostwire: Tokyo'dan Denuvo Koruması Kaldırıldı 4 Saat önce Sea of Thieves PS5'e Çıkmadan Önce 40 Milyon Oyuncuya Ullaştı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler