Persona 5'ten Joker 18 Nisan'da Super Smash Bros. Ultimate Savaşına Katılıyor

17.04.2019 16:04 Gazali Çetinkaya

 
Nintendo, Persona 5'ten yeni oynanabilir dövüşçü Joker, Mementos sahnesi ve Persona serisinden birkaç müzik parçasının 18 Nisan'da Super Smash Bros. Ultimate: Fighters Pass sahibi olan ya da Challenger Pack 1: Joker satın alan oyuncular için Nintendo Switch'in Super Smash Bros. Ultimate oyununa katılacağını duyurdu.

18 Nisan'da ayrıca versiyon 3.0 güncellemesi yayınlanacak ve bu güncelleme yeni bir Sahne Oluşturucu özelliği, yeni video düzenleme özellikleri ve Nintendo Switch Online akıllı telefon uygulaması için Smash World hizmetini getirecek.
 
Güncellemenin detayları:
 

Stage Builder: Kişiselleştirilmiş Super Smash Bros. Ultimate sahnesi için büyük fikirleri olan oyuncular, yeni Stage Builder modu ile yaratıcılıklarını konuşturabilirler. Oyun içi araçları kullanarak, oyuncular özelleştirilmiş platformlarına hareketli platformlar, dönen tuzaklar ve diğer benzersiz özellikler ekleyebilir. Avuç içi modunda oynayarak serbestçe çizmek ve oluşturmak için dokunmatik ekranı kullanabilir ve aşamalarını daha da süslemek için ön ve arka katmanları kullanabilir. Tasarlanan aşamalar, Sahne Seçimi ekranında yeni bir sekmede oynanabilecek ve Nintendo Switch Online akıllı telefon uygulaması için yeni Smash World servisi aracılığıyla çevrimiçi olarak paylaşılabilecektir.
 
Edit Video: Super Smash Bros. Ultimate video içeriği şimdi eğlenceli bir zaman çizelgesi sunumu olarak birleştirilebilir. Nintendo Switch Online akıllı telefon uygulaması için yeni Smash World servisi ile dünyaya aktarılabilecek ve paylaşılabilecek videoyu kişiselleştirmek için altyazılar ve ses efektleri de eklenebilir.
 
Smash World: Oyuncular, Nintendo Switch Online uygulamasında yeni bir hizmet olan Stage Builder'da oluşturulan, paylaşılan videoları izleyebilir ve aşamaları Super Smash Bros Ultimate'a kaydedebilir. Smash World'de oyuncular, önerilen videoları izleyebilir ve hatta çevrimiçi olarak başkalarının çevrimiçi paylaştığı özel aşamaları indirebilir, böylece oyunculara Super Smash Bros. Ultimate deneyimini arkadaşlarıyla paylaşmak için her zamankinden daha fazla yol sağlar.

 
Yeni içeriklerin tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Super Smash Bros. Ultimate Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 7 Aralık 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler