Peter Molyneux'a Yaşam Boyu Başarı Ödülü

Peter Molyenux mükemmel oyunları ile milyonlarca oyuncunun gönlünde taht kurdu
19.01.2011 19:29 Alkan Adakaner


     ThinkServices'in haberine göre 28 Şubat - 5 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek Game Developers Conferance'ta Peter Molyneux'a yaşam boyu başarı ödülü verilecek. 

     Şu an Microsoft'a bağlı olan Lionhead Studios'un başında bulunan ve Fable serisi ile Xbox ve Xbox 360'ta büyük başarı yakalayan Molyneux, 1987 yılında Bullfrog Productions'ta kariyerine başlamıştı.

     Theme Park, Populous ve Syndicate gibi klasikleri yaratan Peter Molyneux'un stüdyosu 1995 yılında Electronic Arts tarafından satın alınmış, ama Molyenux 2 yıl sonra Electronic Arts'tan ayrılmıştı.

      2006 yılında Microsoft'un Lionhead'i satın almasıyla bu dünya devinde çalışmaya başlayan Molyneux'un son olarak Fable 3 adlı oyununu oynama şansı yakalamıştık.
 
     2 Mart'ta ödülünü alacak olan Peter Molyneux'un mükemmel oyunlarına yenilerini eklemesini diliyoruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fable 3 Platformlar: XBOX 360 PC Geliştirici: Lionhead Studios Dağıtıcısı: Microsoft Tür: RPG Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 11 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler