Phantasy Star Online 2: New Genesis Artık Dünya Çapında Mevcut

10.06.2021 13:36 Mehmet Tandoğan

 
 
Phantasy Star Online 2: New Genesis artık dünya çapında ücretsiz olarak mevcut. Batı'da Xbox Series X/S, Xbox One ve PC'de oynanabilirken, Japonya'da PS4, PC ve Nintendo Switch (bulut aracılığıyla) oynayabilir durumda.
 
Geniş bir açık dünya manzarasına sahip olan New Genesis, temel oyundan daha gelişmiş bir yapıya sahiptir. Daha temiz arayüzler, geliştirilmiş görseller ve çok daha hoş bir başlangıcı oyunculara sunuyor. Hikaye, DOLLS adı verilen gizemli düşmanlara karşı yapılan savaşı konu alıyor. Hafızası olmayan Meteorn olarak olarak oynadığımız yapımda temel amacımız Halfha'yı kurtarmak için DOLLS'a karşı mücadele etmektir. 
 
Phantasy Star Online 2: New Genesis, yeni düşman türleri ve mekaniklerinin yanı sıra görselleri de geliştirerek oyunu yeni tekonolojiye daha uyumlu hale getirdi.  
 
Ağustos ayındaki yeni Braver Class, Defense Quests ve Mag Evolution Device Share System dahil olmak üzere önümüzdeki birkaç ay içinde daha da fazla içerik gelecek. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Phantasy Star Online 2 Platformlar: PC Geliştirici: SEGA Dağıtıcısı: Sega Tür: RPG Çıkış Tarihi: 5 Ağustos 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 2 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 3 Saat önce Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 4 Saat önce Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 5 Saat önce Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler