Phasmophobia Artık Tek Başına Geliştirilmiyor

27.06.2021 10:32 Mehmet Tandoğan

 
 
Geçen yılın sonlarında üne kavuşan korku oyunu Phasmophobia, ilk olarak tek bir kişi tarafından geliştirildi. Bu baştan sona etkileyici bir başarı olarak karşımıza çıkıyor. Ancak geliştirici Daniel Knight, Steam'deki oyun içi bir yama notu gönderisinde, oyunun başarısını yükseltmek ve her zamankinden daha iyi hale getirmek için takıma birkaç üye daha alma fırsatı yakaladığını belirtti.
 
Knight gönderide: "Geçtiğimiz birkaç yılda kendi başıma Phasmophobia'yı geliştirdim. Ancak hem popülaritesinde hem de gelecekteki içerik planlarında büyüme yaşandığı için şimdi ekibi genişletme zamanı geldi" ifadelerini kullandı. 
 
Phasmophobia, 4 oyuncuya kadar destek veren bir çevrimiçi psikolojik korku oyunudur. Mümkün olduğunca çok kanıt toplayıp ekipmanlarınızla hayaleti avlamanız gerekiyor.
 
Oyunun Steam sayfasına ulaşmak için buraya tıklayın. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Phasmophobia Platformlar: PC Geliştirici: Kinetic Games Dağıtıcısı: Kinetic Games Tür: Korku Çıkış Tarihi: 18 Eylül 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Aksiyon Oyunu Dunjungle, PC için Duyuruldu 1 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 1 Saat önce Wizardry: Proving Grounds of the Mad Overlord Remake, 23 Mayıs'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 1 Saat önce Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 13 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler