Phasmophobia Erken Erişimde Planlandığından Daha Uzun Kalabilir

04.11.2020 23:46 Gazali Çetinkaya

 
4 oyunculu online co-op psikolojik korku oyunu Phasmophobia 18 Eylül 2020'de erken erişime açıldı ve oyun planlandığından daha uzun bir süre erken erişimde kalacak gibi görünüyor.

IGN ile röportaj gerçekleştiren geliştirici Kinetic Games'ten DKnighter, ilk başta kısa bir erken erişim yolculuğu planladıklarını ve birkaç yeni harita, ekstra hayalet tipleri ve yeni ekipmanlarla birlikte oyunu tam sürüme geçirmeyi düşündüklerini belirtti.

"Ancak, oyunun popülaritesi sebebiyle, herkesin beklentileri arttı. Bu yüzden de oyunun geleceğiyle ilgili planları yeniden gözden geçirmem gerekecek.." 
 
Geliştirici ekip şu anda oyundaki büyük hataları gidermeye odaklanmış durumda. Ondan sonra içerikler güncellemelerine yoğunlaşılacak.
 
Phasmophobia Steam'de 23,00 TL'den satışta. Sanal gerçeklik ve Türkçe arayüz desteği de mevcut. 2 milyon adet satışı geçmeyi başardı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Phasmophobia Platformlar: PC Geliştirici: Kinetic Games Dağıtıcısı: Kinetic Games Tür: Korku Çıkış Tarihi: 18 Eylül 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler