Phil Spencer: PC'ye Özel Oyunlar Çıkaracağız

18.02.2017 05:30 Gazali Çetinkaya

 
   Microsoft, son zamanlarda bir takım Xbox One oyunlarını PC'ye de çıkararak PC platformuna destek sunmaya çalışıyor. Öyle görünüyor ki Microsoft PC desteğini ilerleyen zamanlarda özel oyunlarla birlikte biraz daha güçlendirecek. 
 
   Xbox patronu Phil Spencer, gerçekleştirdiği röportajda PC'nin kendileri için önemli bir konumda bulunduğunu ve ilerleyen zamanlarda hem PC'ye özel hem de konsola yani Xbox One'a özel oyunlar çıkaracaklarını belirtti. 
 
"Birçok insanın PC'ye çıkardığımız oyunlara bakıp "Bu gerçekten bir PC oyunu gibi hissettirmiyor." dediğini biliyorum. Günümüzde gerçekten güzel bir oyun yapmanın iki üç yıl sürdüğünü biliyoruz. Halo Wars 2'ye bakıyorum, bence güzel bir PC oyunu. Ancak dürüst olalım, RTS türü PC'de başladı biz ise Halo Wars 1'i konsolda çıkardık. Şimdi ise 2. oyunu iki platformda da yayınlayacağız. Bunu gören insanların tepkisi ise "Bu bir konsol RTS oyunu mu?" yoksa "Bu bir PC RTS oyunu mu?" şeklinde oluyor." 
 
"Uzun vadede Windows, Microsoft için inanılmaz derecede önemli, ve oyunculuk, Windows platformunda gerçekleşen en hareketli etkinliklerden birisi. Sadece PC'de yayınlanan oyunlarımız olacak. Sadece konsolda yayınlanan oyunlarımız olacak."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 33 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 1 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 2 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 2 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 3 Saat önce Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler