Pikmin 3 Wii U eShop'a Geri Döndü

04.09.2020 21:58 Gazali Çetinkaya

 
Pikmin 3 yeniden Wii U eShop'ta satışta.

Temmuz 2013'te çıkış yapan strateji macera oyunu, Switch versiyonu Pikmin 3 Deluxe'ın duyurulmasından sonra Wii U eShop'tan kaldırılmıştı. Şimdi geri döndü ve $19.99.

Neden kaldırıldı, neden şimdi geri döndü. Bu konuda bir açıklama yok. Nintendo daha önce de Donkey Kong Country: Tropical Freeze Wii U versiyonunu, Switch versiyonu satışa çıkmadan hemen önce kaldırmıştı.
 
Pikmin 3 Deluxe 30 Ekim'de 60 dolardan Switch için çıkacak. Ana oyun ve daha önce yayınlanmış tüm indirilebilir içeriklerin yanı sıra yeni zorluk modları, Olimar ve Louie ile yeni yan hikaye görevleri içerecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pikmin 3 Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: RTS Çıkış Tarihi: 26 Temmuz 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 6 Saat önce Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 6 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade II İçin Türkçe Dil Desteği Eklendi 7 Saat önce Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Bu Sonbaharda Konsollar ve PC için Çıkış Yapıyor 7 Saat önce Manor Lords Steam'de 3 Milyon İstek Listesi Sayısına Ulaştı 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler