Piksel Grafikli Rol Yapma Oyunu Sea of Stars, 2023 Yılına Ertelendi

01.07.2022 11:58 Mehmet Tandoğan

 
 
Sabotage Studio, sıra tabanlı rol yapma oyunu Sea of Stars'ın önceden planlanan 2022 çıkış yılından 2023'e ertelediğini duyurdu Oyun, Switch ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. Diğer platformlar daha sonraki bir tarihte duyurulacak.
 
Erteleme hakkında ekip şunları söyledi:
 
"Çok büyük bir dönüm noktasına yaklaşırken oyunun çıkış yılını daha da netleştiriyoruz. Oyun için iki ana önceliğimiz bulunuyor: Kalite ve oynanabilirlik. Bu unsurları akılda tutarak artık Sea of Stars'ın 2023'te piyasaya sürüleceğini resmi olarak onaylıyoruz.

Beklemenin sıkıcı bir süreç olduğunu biliyoruz. Bizlere verdiğiniz büyük destekten ve olumlu dönüşleriniz sizlere teşekkür etmek istiyoruz. Bu arada, bu yıl herkese oynanabilir bir demo sunmak için uğraşıyoruz."
 
Sea of Stars, sıra tabanlı savaşlar, hikaye anlatımı, keşif ve çevre etkileşimi ile retro esintili modern bir rol yapma deneyimi sunmayı amaçlıyor.
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1244090/Sea_of_Stars/

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sea of Stars Platformlar: PC Geliştirici: Sabotage Studio Dağıtıcısı: Sabotage Studio Tür: Sıra Tabanlı Rol Yapma Oyunu Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 7 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler