Pillars of Eternity II: Deadfire'ın İlk DLC'si ‘Beast Of Winter’ 2 Ağustos'ta Çıkacak

13.07.2018 13:37 Gazali Çetinkaya

 
   Obsidian Entertainment, Pillars of Eternity II: Deadfire'in ilk indirilebilir içeriği ‘Beast Of Winter’ın 2 Ağustos'ta çıkacağını duyurdu.

   ‘Beast Of Winter’da ekibiniz ile birlikte eski bir sırrı saklayan gizemli bir kıyamet kültünün yaşadığı bir adaya gidecekseniz. Oyuncular antik ruhlar tarafından doldurulan ve şeytani zorluklarla dolu gizemli bir boyut olan ‘The Beyond’da maceraya atılacaklar.

   ‘Beast Of Winter’dan sonra Eylül 2018'de ikinci indirilebilir içerik ‘Seeker, Slayer, Survivor’ ve Kasım 2018'de üçüncü indirilebilir içerik ‘The Forgotten Sanctum’ çıkacak. Bu üç indirilebilir içerik de Pillars of Eternity II: Deadfire - Obsidian Edition'a dahil olacak. Ayrıca $24.99 fiyata sahip Season Pass oyunun çıkışı ile birlikte satışa sunulacak ya da her bir indirilebilir içeriği çıktığı anda $9.99 fiyat ile satın alabileceksiniz.

   Pillars of Eternity II: Deadfire şu anda PC, Mac ve Linux üzerinde ulaşılabilir durumda. PlayStation 4, Xbox One ve Switch versiyonları 2018 tatil sezonunda çıkacak.

   ‘Beast Of Winter’ teaser videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pillars of Eternity Platformlar: PC Geliştirici: Obsidian Entertainment Dağıtıcısı: Paradox Interactive Tür: RPG Çıkış Tarihi: 26 Mart 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 6 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 7 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 8 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 9 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler