PlanetSide Arena 26 Mart'a Ertelendi

28.01.2019 00:49 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Daybreak Game Company, devasa çok oyunculu bilim kurgu arena nişancı oyunu PlanetSide Arena'nın çıkış tarihini oyunu daha fazla test etmek için erteledi.

29 Ocak'ta çıkması planlanan oyun bu erteleme ile birlikte 26 Mart'ta çıkacak.

Daybreak Game Company ayrıca kapalı betanın 30 Ocak'ta başlayacağını duyurdu. Kapalı betaya oyunu ön sipariş verenler katılabilecek. Ön sipariş vermeyen kullanıcılar ise buradan kayıt yaptırarak beta kodu için şansını deneyebilir.

PlanetSide Arena - Legendary Arena Edition 66,00 TL, Sanctuary Assault Edition ise 34,25 TL'den Steam üzerinde ön siparişe açılmış durumda.

Oyunun Steam üzerindeki tanıtım yazısı: 
 

PlanetSide Arena'ya dalın ve bu devasa çok oyunculu bilim kurgu arena nişancı oyununda çevrimiçi olarak savaşın. Sınıfınızı seçin, sırt roketinizin yakıtını doldurun ve 26 Mart 2019'dan itibaren Auraxis bölgesindeki bu savaşa katılın.
 
PlanetSide Arena'nın tüm ön sipariş sürümleri Battle Pass Season 1 ile birlikte geliyor. Battle Pass Season 1 oyun tarzınızı özelleştirmek için ek silah tipleri, zırh setleri ve kılavuzlar içeriyor. Season 1 iki büyük oyun modu ile başlıyor:
 
Massive Clash (250'ye 250 grup savaşı)
Battle Royale (Solo ve 3 kişilik takımlar)
 
Eğer zirveye çıkmak istiyorsanız, Arena'ya hükmetmek için her şeyinizi ortaya koymanız gerekecek. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlanetSide Arena Platformlar: PC Geliştirici: Daybreak Game Company Dağıtıcısı: Daybreak Game Company Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 5 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler