Platform Aksiyon The Devil Within: Satgat Duyuruldu

11.08.2022 15:18 Mehmet Tandoğan

 
 
Seul merkezli geliştirici Newcore Games, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam) için 2D aksiyon platform oyunu The Devil Within: Satgat'ı duyurdu. Oyun 2023'te çıkış yapacak.
 
The Devil Within: Satgat, kana bulanmış bir Doğulu savaşçının yolculuğunu anlatan 2D bir aksiyon macera oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Şık ve estetik aksiyon sahnelerinde düşmanları alt ederken harap olmuş bir dünyanın sırlarını araştırın. 
 
Kara Taş Kulesi'nin ortaya çıkışıyla beraber Joseon'un bir zamanlar huzur içinde yaşadığı bu dünya sonsuza dek değişti. Kuleden yayılan enerji başlangıçta topraklara refah getirdi ancak güç arttıkça kötü ruhlar da ortaya çıkmaya başladı ve canlıları ele geçirdi. Kudretli savaşçılar kuleyi yok ederek işgali durdurmaya çalıştılar fakat beklenmedik bir ihanet başarısızlıklarına yol açtı. 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1802880/The_Devil_Within_Satgat/
 
Fragman videosu
 
 
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler