Platform Macera Oyunu Kao the Kangaroo, 27 Mayıs'ta Geliyor

22.04.2022 19:00 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici Tate Multimedia, 3D platform oyunu Kao the Kangaroo'nun 27 Mayıs'ta PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Kanguru Kao, türün uzmanı Tate Multimedia'nın geliştirdiği; fırlama ama sevimli, gözü pek Kanguru Kao'nun başrolde olduğu ve babasının kayboluşunun ardındaki gerçeği aradığı bir 3 boyutlu platform oyunu. 
 
3 boyutlu platformların altın yıllarından esinlenen ve Kao'nun 21 yıllık geçmişinin bir meyvesi olan Kanguru Kao zıplamalarla, patırtı kütürtüyle, çözülecek bulmacalarla ve toplanacak şeylerle dolu. Sadece türden değil, Kao'nun kendisinden de beklenecek kadar çekici, muhteşem bir macera seni bekliyor! 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1370140/Kao_the_Kangaroo/
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kao the Kangaroo Platformlar: PC Geliştirici: Tate Multimedia Dağıtıcısı: Tate Multimedia Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 2 Saat önce Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 3 Saat önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 4 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 5 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler