Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu

29.04.2024 14:01 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Microids ve geliştiriciliğini Ocellus Services ekibinin üstlendiği macera platform oyunu The Smurfs: Dreams resmi olarak duyuruldu. Açıklanan detaylara göre yapım 2024 yılı içerisinde piyasaya sürülecek ve aynı zamanda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam, Epic Games Store, Microsoft Store) için yayınlanacak.
 
Eğlenceli platform macerası geliyor 
 
 
 
Şirinler köyüne adım atabileceğiniz ve 3 boyutlu platform macerası ile beraber Şirinler dünyasına giriş yapabileceğiniz yapımda büyüleyici diyarlarda gezebiliyor ve ezeli düşmanınız Gargamel ile karşılaşabiliyorsunuz. Yapım içerisinde eğlenceli platform zorlukları bulunuyor ve her bölgenin renkli bir şekilde bizlere sunulduğunu aktarabiliyoruz.
 
Farklı farklı Şirinleri kontrol edebileceğiniz yapımda yeni bölgelere doğru adım atabiliyor, her bölge içerisinde farklı zorlukların olduğundan bahsedebiliyor ve zorlukların üstesinden gelmek için Şirinlerin yeteneklerinden faydalanabiliyorsunuz. Aynı zamanda oyunun duyuru fragmanı yayınlanmış durumda. Aşağıdan fragmanı bir göz atabilir ve oyunun nasıl bir yapıya sahip olduğunu görebilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Yeni Oyun Duyuruları Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Oyun Sektörü Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Beyblade X: XONE Switch ve PC için Duyuruldu 13 Dk önce Tchia Switch Konsoluna Geliyor 1 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 13 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler