PlatinumGames, Babylon's Fall'ın Grafiklerini iyileştireceğini Bildirdi

07.10.2021 12:17 Mehmet Tandoğan

 
 
Square Enix Haziran 2021'de, BABYLON'S FALL için E3 2021 fragmanını yayınladı. Bu fragman, pek çok Platinum Games hayranı için hayal kırıklığına uğratan grafiklere sahipti Bu durumu dikkate alan geliştirici ekip şu anda oyunun grafiklerini geliştirmek için çalıştığını bildirdi.
 
Belirtilene göre BABYLON'S FALL “benzersiz grafik stilini” koruyacak. Bununla beraber, Haziran 2021'de sergilenen fragmandan daha iyi bir grafik sunacak. 
 
Platinum Games, bu grafik geliştirmelerinden bazılarını göstermek için bir karşılaştırma ekran görüntüsünü yayınladı. Karşılaştırma gönderisi Twitter üzerinden yayınlandı. Ulaşmak için buraya tıklayın. 
 
Babylon's Fall, NieR:Automata geliştiricileri PlatinumGames'in son oyunudur.

Devasa Babil Kulesi'nin üstesinden gelmek için bir macerada Gideon Coffins adlı özel bir ekipmanı kullanan bir grup savaşçıya katılın.

Her elinizde benzersiz silahları ve Gideon Coffin'ın gücünü kullanarak aynı anda en fazla dört silahın kombinasyonunu kullanın ve sınırsız stratejik çeşitlilikle savaşın.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Babylon’s Fall Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler