PlatinumGames CEO'su Babylon Fall'un Kapanışı için Üzgün Olduğunu Belirtti

08.10.2022 13:28 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Square Enix ve geliştirici PlatinumGames, Eylül ayında aksiyon rol yapma oyunu Babylon's Fall hizmetinin 27 Şubat 2023'te sona ereceğini duyurdu. Platinum Games CEO'su Atsushi Inaba, Video Games Chronicle ile yaptığı yeni bir röportajda, sunucuların kapanışı için üzgün olduğunu ve oyuncuların yaşadığı bu hayal kırıklığı için özür dilediğini belirtti.
 
Inaba ek olarak şunları söyledi: "Öncelikle şu önemli hususu belirtmek isterim ki ortaklarımızla geliştirilen oyunların belirli kısımları hakkında yorum yapamıyoruz. Dolayısıyla Babylon's Fall hizmetinin kapatılmasıyla ilgili olarak burada sadece şunları söyleyebilirim: Bu talihsiz durum hem bizi hem de hayranlarımızı hayal kırıklığına uğrattı. Hatta belki de siz oyuncular olarak bu duruma öfke ile yaklaştınız. Bu durum için son derece üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz.
 
Bu durum canlı servis oyunları yapmamıza engel olmayacak. Hala bu tarz oyunlar üzerinde çalışmak istiyoruz."
 
Aksiyon rol yapma oyunu Babylon's Fall'un 27 Şubat 2023'te hizmetine son verilecek. Bu tarihten sonra artık oyun oynanamaz hale gelecek. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Babylon’s Fall Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 5 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 5 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 6 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 6 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler