PlatinumGames: The Wonderful 101 Kickstarter Kampanyası Para için Değildi

02.03.2020 15:57 Gazali Çetinkaya

 
Orijinali Ağustos 2013'te Wii U için çıkan aksiyon macera oyunu The Wonderful 101, Kickstarter kampanyası sayesinde remastered olarak PlayStation 4, Switch ve PC'ye geliyor ve geliştirici Platinum Games tarafından belirtilene göre Kickstarter kampanyası para için yapılmadı.
 
PAX East etkinliğinde Gematsu'ya konuşan Platinum Games baş yönetmeni Atsushi Inaba kampanyanın "hiçbir şekilde fon toplamak için yapılmadığını" belirtti.
 
"The Wonderful 101 her zaman yeniden ziyaret etmek istediğimiz bir oyundu ve biz de hayranları bir araya getirmenin ve ilgiyi ölçmenin iyi bir fırsat olacağını düşündük."
 
"Paranın geri kalanı, oyuna ekleyeceğimiz yeni içeriklere gidecek. Tüm bu içeriklerin bir maliyeti var ve oyunu ek platformlara getirmek zaman ve çalışma istiyor."
 
"Şunu açıklığa kavuşturmak istiyorum: Kickstarter kampanyasını para kazanmak veya bunun gibi bir şey için başlatmadık, asıl amaç bu değildi. Asıl amaç hayranları bir araya getirmek, ilgiyi ölçmek, oyunu tekrar ziyaret etmek ve piyasaya sunmaktı." 
 
The Wonderful 101: Remastered Kickstarter'da 1 milyon 900 bin dolar fon topladı. Bitmesine daha dört gün var. 
 
The Wonderful 101: Remastered 19 Mayıs'ta Kuzey Amerika'da, 22 Mayıs'ta Avrupa'da ve 11 Haziran'da Japonya'da çıkacak. $39.99 / €44.99 / £39.99 / AU$59.95 fiyattan satışa sunulacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Wonderful 101: Remastered Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Platinum Games Dağıtıcısı: Platinum Games Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler