Platinum Games, MGS: Rising Projesinde mi?

Raiden, MGS: Rising'in ana karakteri olacak
30.05.2011 12:13 Alkan Adakaner


     Metal Gear Solid: Rising'ten uzun süredir ses seda çıkmıyor. Konami her ne kadar E3 öncesinde heyecan verici açıklamalar yapacağını açıklasa da içimizde yine de bir şüphe yok değil.
 
      iwaggle3d'nin haberine göre MGS: Rising'te ilginç gelişmeler yaşanıyor. Bayonetta, Mad World ve Vanquish gibi oyunlardan tanıdığımız Platinum Games Metal Gear Solid: Rising projesine katılmış. Metal Gear Solid 5 söylentilerinin döndüğü bir dönemde bu durum şaşırtıcı olmayacaktır.
 
     Yine aynı kaynaktaki habere göre Metal Gear Solid 5 multiplatform olacak. Yine bu duruma da normal olarak bakabiliriz. Geçen nesilde bir konsola özel olup da sonradan multiplatform olan o kadar çok oyun var ki.
 
    Bu söylentilere şüpheyle yaklaşmakta olduğunu belirtmeliyim. En iyisi Konami'nin E3 öncesindeki sunumunu beklemek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Rising: Revengeance Platformlar: XBOX 360 PS3 PC Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 9 Ocak 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 1 Saat önce GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 1 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 2 Saat önce Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 6 Saat önce RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler