PlayDead'in Yeni Oyununa Daha 3 Yıl Var

Limbo oyuncuların büyük beğenisini kazanmıştı
26.08.2011 10:42 Alkan Adakaner


     PlayDead'in Limbo adlı oyununu duymuşsunuzdur. 2D bir oyun olan Limbo harika atmosferi ve özgün tasarımı ile oyuncuların beğenisini kazanmıştı. Limbo sonrasında ise PlayDead yeni bir oyuna başladı, ama bu oyunu oynamak için uzun süre beklemeliyiz.
 
     Geliştirici firmanın Ceo'su Dino Patti'nin açıklamasına göre tamamen yeni bir oyun motoru kullanılarak geliştirilecek yeni oyunun yapım süreci 3.5 yıl sürecek. Yetkiliye bunun nedenini şöyle açıklıyor "İyi bir oyunu yapmak zaman alır"
 
      Yeni oyun motorunun Unity Engine üzerine inşa edileceğini söyleyen yetkili, en baştan yapmak istemedikleri bir çok şey olduğu için böyle bir karar aldıklarını söylüyor. Yine de bunun anlamı Limbo'nunkine çok benzeyen bir oyun motoru değilmiş.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Limbo Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: PlayDead Dağıtıcısı: PlayDead Tür: Puzzle Çıkış Tarihi: 2 Ağustos 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros'tan Mortal Kombat İçerik Üreticisine Tehdit 4 Dk önce Silent Hill 2 Remake'ten Yeni Haberler Geliyor: İşte Yeni Sunum Tarihi 1 Saat önce Call of Duty: Black Ops 6'dan Saddam Hüseyin'li Fragman Yolda 1 Saat önce Tekken 8 DLC Karakteri Lidia Sobieska'dan Oynanış Görüntüleri 2 Saat önce VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 27 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler