PlayStation 3 İçin Fiyat İndirimi Beklemeyin

19.06.2013 16:33 Talha Aynacı

 
   E3 2013 sunumunda ilk kez gösterilen donanımı ve 399$'lık fiyatıyla dikkatleri üstüne toplayan PlayStation 4 sonrası hemen hemen tüm PS3 sahibi olmak isteyen oyuncular olası bir fiyat indirimine çevirdi gözlerini.

   Ancak SCE İngiltere'den Fergal Gara bu umutları şimdilik söndürecek bir açıklamada bulundu. PlayStation 3'ün indirime gitmek için pek de kolay bir platform olmadığını vurgulayan Gara, yine de tüm olasılıkları değerlendirdiklerini ancak şu an için böyle bir fiyat indiriminin söz konusu olamayacağını söyledi.

   Her ne kadar PlayStation 4 bu yılbaşı sezonunda çıkıyor olsa da, PlayStation 3 cephesinde taze çıkmıl The Last of Us ve devamında gelecek Pupeteer, Rain, Beyond Two Souls ve Gran Turismo 6 gibi yapımlar konsolun değerini arttırıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 38 Dk önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 1 Saat önce MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 13 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler