PlayStation 4 Satışları 50 Milyonu Geçti

07.12.2016 16:29 Gazali Çetinkaya

 
   Sony'nin ilk olarak 2013 yılının kasım ayında piyasaya sunduğu, ardından Slim ve Pro ile desteklediği PlayStation 4 konsolunun satışları güncellendi.
 
   Sony Interactive Entertainment'in yaptığı duyuruya göre de PlayStation 4'ün dünya genelindeki satışları toplam 50 milyon adeti geçmiş durumda. Daha öncesinde de açıklandığı üzere ise PlayStation 4 en iyi satışını Black Friday haftasında gerçekleştirdi.
 
   Ek olarak Sony Interactive Entertainment konsolun yazılım satışlarını da açıkladı. Buna göre kutulu ve PlayStation Store üzerinden yapılan dijital satışlar dahil toplamda 369.6 milyon adet yazılım satılmış.
 
   PlayStation 4 donanım satışlarının 6 Aralık, yazılım satışlarının ise 4 Aralık tarihine kadar olan süreyi kapsadığını belirtelim.
 
   PlayStation 4 şu an 122 ülke ve bölgede ulaşılabilir durumda. Sony Interactive Entertainment Başkanı ve Global CEO'su Andrew House tarafından yapılan açıklama şu şekilde.
 
"Dünyanın dört bir yanındaki hayranlarımız ve ortaklarımızın muazzam desteği ile bu sene yeni Slim PS4, PS4 Pro ve PlayStation VR gibi benzeri görülmemiş bir donanım serisi sağladık. İşimizi hızlandırmaya ve PS4 ekosistemimizi genişletmeye odaklandıkça, çığır açan yazılım serimiz ve şebeke servislerimiz aracılığıyla elde edebileceğiniz en iyi oyun deneyimini sağlamaya devam edeceğiz."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 86 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 1 Saat önce Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 8 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 9 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 10 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 11 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler