PlayStation 4 Sistem Güncellemesi Versiyon 7.00'ın Detayları Açıklandı

07.10.2019 13:12 Özgür Eroğlu

 
Sony, PlayStation 4'ün 7.00 sistem güncellemesinin tarihini açıkladı. Güncelleme dünya çapında 8 Ekim'de yayınlanacak. Güncellemenin PlayStation Blog'da yazan ayrıntılarını aşağıda bulabilirsiniz.
 
Party Özelliği Güncellemesi
 
Arkadaşları veya diğer topluluk üyeleriyle birlikte oynamayı seven PlayStation 4 hayranları için Parti özelliği, aşağıdakileri de içeren yeni özellikler ve hizmetler içerecek şekilde yeniden oluşturuldu: 
 
- Maksimum parti kullanıcısı sayısı 8’den 16’ya çıktı.
- Ağ bağlantısı iyileştirildi.
- Ses kalitesi iyileştirildi.
 
Parti özelliği içinde daha iyi bir ağ bağlantısı ve ses kalitesi yaşayacaksınız. Geliştirilmiş arka uç artık ağ bağlantısını iyileştirir ve kullanıcıların daha önce diğer kullanıcılarla bağlantı kurarken yaşanan bağlantı sorunlarını aşmasını sağlar. 
 
Son olarak, Parti Uygulaması, akıllı telefonunuzdaki veya diğer mobil cihazlarınızdaki PlayStation 4 Second Screen App aracılığıyla ABD'li kullanıcılar için de yeni bir Sohbet Transkripsiyon özelliği sunacak. Yeni özellik, ABD İngilizce'sini destekler ve parti sesli sohbetini metne dönüştürür veya başka parti üyelerine yüksek sesle okunan metni girmenize olanak tanır. Bir Parti sırasında PlayStation 4'ünüze bağlanmak için mobil cihazınızı kullanıyorsanız, şimdi yeni işlevselliğin mevcut olduğu yerde yeni bir Parti sekmesi eklendiğini göreceksiniz.
 
Remote Play 
 
Mobil cihazlarda PlayStation 4 oyunlarını izlemek isteyenler için, Remote Play artık Android 5.0 veya daha üst sürüm kullanan akıllı telefonlarda ve tabletlerde kullanılabilir. Özelliği kullanmak için Google Play Store'dan PlayStation 4 Remote Play Uygulamasını indirin. 
 
Bu arada, iPhone veya iPad kullanıcıları için, Remote Play Uygulaması güncellendi, böylece denetleyiciyi her zaman görüntüleyebilir ve ekran yönünü kilitleyebilirsiniz.
 
Ayrıca, oyuncular DualShock 4 kablosuz kontrol cihazlarını Android, iPhone, iPad ve Mac'te Remote Play için Bluetooth üzerinden kullanabilecekler. Yapmanız gereken tek şey, bu özelliği kullanmak için Android 10, iOS 13, iPadOS 13 veya macOS Catalina'yı (Ekim ayında piyasaya sürülecek) güncellemektir. 
 
Hatırlatma olarak, bir LAN kablosu ile kablolu bağlantısı olan bir PlayStation 4 sistemi önerilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ships Simulator 2024 Tam Bir Gemi Yönetim Deneyimi Sunuyor 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19 Başlıyor! 22 Nisan Silent Hill 2 Remake'in Ana Karakter Yüz Modellemesi Değişti 22 Nisan Star Wars İçin Unreal Engine 5 Konsept Videosu Yayınlandı 22 Nisan 11 Yılın Ardından 7 Days to Die Tam Sürüme Kavuşuyor 22 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler