PlayStation 4 için Harici HDD Desteği Geliyor

03.02.2017 18:52 Gazali Çetinkaya

 
   PlayStation 4, bir sonraki sistem güncellemesi ile birlikte harici HDD desteği alacak.
 
   Kod adı Sasuke olan sistem güncellemesi 4.50, sonunda kullanıcıların konsolun depolama alanını genişletmesi için USB 3.0 harici HDD takmasına izin verecek. 8TB'a kadar olan HDD'ler desteklenecek ve yönetimi ise yazılımların veya indirilebilir içeriğin ayarlar menüsünden yapılacak. Harici HDD'de saklanan tüm uygulamalar ana giriş ekranında görünmeye devam edecek.
 
   Ayrıca sistem güncellemesi 4.50; ekran görüntülerini arka plan duvar kağıdı olarak kullanabilme imkanı, ekranı daha az kaplayan küçük bir hızlı menü, basitleştirilmiş bildirimler listesi (Oyun Uyarıları, İndirmeler, Yüklemeler) ve PlayStation VR kullanıcıları için 3D filmleri doğrudan stereoskopik 3D'de PSVR cihazında izlemelerine imkan sunacak.
 
   Güncellemeyi denemek için daha öncesinde kayıt yaptıranlara bugün bir mail gelecektir. Geri kalanı için bir çıkış tarihi verilmedi ancak daha fazla bilginin ilerleyen haftalarda gelmesi bekleniyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 27 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Take-Two'nun Yakında Yeni Mafia Oyununu Duyurucağı Bildirildi! 16 Nisan Yeni İş İlanına Göre EA'in Geliştirdiği Black Panther Açık Dünya Olacak 16 Nisan Eski Blizzard Patronu Oyunu Bitirdikten Sonra Bağış Yapmamızı Öneriyor 16 Nisan Star Wars Outlaws'ta Ek Göreve Erişmek İçin 109 Dolar Vermeniz Gerekiyor 16 Nisan It Takes Two stüdyosu Yeni Oyunlarını Yıl Sonunda Duyuracak 16 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler