PlayStation 4'te Cross-Platform Süreci Fortnite İle Başladı

27.09.2018 15:19 Gazali Çetinkaya

 
Sony Interactive Entertainment, kapsamlı bir değerlendirme sürecinden sonra, seçilmiş üçüncü parti oyunlarında cross-platform özelliğinin desteklenme kararının alındığını duyurdu. PlayStation 4 oyuncularının büyük bir istekle beklediği bilinen bu güncelleme ile birlikte PlayStation oyuncuları sabırlarının karşılığını almış oldu.
 
Cross-platform desteğinin ilk aşaması olarak Fortnite için açık beta süreci başladı. Fortnite için PlayStation 4, Android, iOS, Nintendo Switch, Xbox One, Microsoft Windows ve Mac işletim sistemleri arasında ortak oynama, ortak ilerleme ve ortak oyun içi satın alım mümkün olacak. Beta süreci, cross-platform desteğinin hem teknik altyapısı, hem de oyuncuların yapacağı geri dönüşler açısından PlayStation için test niteliği taşıyor.
 
24 yıl boyunca, en iyi oyun deneyimini oyunculara aktarabilmek için PlayStation odaklı çalışıldığını belirten SIE Başkan ve CEO’su John Kodera, bugünden itibaren birçok oyuncu için önemli olan cross-play desteğinin gelmesinin, PlayStation için bir dönüm noktası olduğunu söyledi. Kodera ayrıca, PlayStation’ın tüm birimlerinin ilerleyen dönemde bu değişikliği destekleyen bir şekilde yeniden düzenleneceğini belirtti.
 
Beta sürecinin tarihleri, teknik detayları ve başka oyunlarla ilgili gelişmeler gibi daha fazla bilgi için PlayStation’ın sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.
 
basın bülteni 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fortnite Platformlar: PC Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: TPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
League of Legends EMEA Masters Spring 2024'ün 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 19 Dk önce Spider-Man 2'nin Son Güncellemesi Kayıt Sorunlarını Çözüyor 40 Dk önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama 3. Hafta Karşılaşmaları Oynandı! 1 Saat önce Epic Games'ten Oyuncuları Endişelendiren Mail! 1 Saat önce Epic Games Mağazasına Yeni Özellikler Geliyor: İşte Yenilikler 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler