PlayStation 5 Kontrolcüsü Patent Görselleri

18.11.2019 17:17 Gazali Çetinkaya

 
 
Sony Interactive Entertainment'ın yeni PlayStation kontrolcüsü patenti Japonya Patent Ofisi üzerinde listelendi ve PlayStation 5'e ait gibi görünüyor.
 
Görsellere baktığımızda tasarım açısından DualShock 4'e göre çok büyük farklılıklar yok. Genel olarak daha kalın ve daha büyük tetik tuşları, biraz daha küçük yön çubukları ve USB port içeriyor. Ayrıca ışık barı kaldırılmış.
 
Henüz resmi bir açıklama yok fakat Sony Interactive Entertainment'tan Mark Cerny de geçtiğimiz ay Wired'a yaptığı açıklamada, PlayStation 5 kontrolcüsünün DualShock 4'e benzediğini belirtmişti.
 
"PlayStation 5 Kontrolcüsü Oyun Dünyasını Değiştirebilir" yazımızdan kontrolcü hakkında ilk bilgileri edinebilirsiniz.
 
PlayStation 5, 2020'nin sonlarında satışa sunulacak. 
 
 
 
Patent görsellerinden baz alınan taklit model:

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 5 Platformlar: Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 56 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 4 Saat önce Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 7 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 8 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 8 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler