PlayStation 5 Kontrolcüsünün İlk Net Görseli Sızdırıldı

06.01.2020 12:01 Özgür Eroğlu

Bu yılın son aylarında çıkacak olan Sony'nin yeni nesil konsolu PlayStation 5'in kontrolcüsünden ilk net fotoğraf sızdırıldı. Daha önce de bir fotoğraf yayınlanmıştı ancak uzaktan ve yan taraftan çekildiği için net belli olmuyordu.
 
Bu sefer direkt karşıdan olduğu için net bir şekilde görebiliyoruz. Daha önce alınan patentteki gibi ve söylendiği gibi PS4'ün kontrolcüsüne oldukça benziyor. Sadece alt kısım biraz daha kalın ve dokunmatik ekran daha büyük. Bunlar daha önce de söylenmişti zaten. Kontrolcünün arkasındaki ise PlayStation 5 geliştirici kiti.
 
Bu kontrolcünün büyük ihtimalle ilk tasarımı, bu tasarım az da olsa değiştirilebilir. Yani PlayStation 5'in çıkışında bundan az da olsa farklı bir kontrolcü görebiliriz. Bahsi geçen görselleri aşağıda bulabilirsiniz. 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 5 Platformlar: Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 34 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 2 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler