PlayStation 5 Pro Etkinliği Ne Zaman? Nereden İzlenir?

10.09.2024 15:41 Mehmet Tandoğan

 
 
Sony Interactive Entertainment tarafından kullanıcılara tanıtılmaya hazırlanan PlayStation 5'in Pro sürümü için yepyeni bir etkinliğin gerçekleştirileceği konusunda sizleri dün bilgilendirmiştik. Ancak yayınladığımız haberde tam olarak bu sürümün tanıtılıp tanıtılmayacağı belli değildi. Fakat şimdi ortaya çıkan liste dışı bir video, PlayStation 5 Pro sürümünün ortaya çıkacağını doğruluyor.
 
PlayStation 5 Pro etkinliği nasıl izlenir?
 
 
 
Sony Interactive Entertainment'ta PlayStation 5 baş mimarı Mark Cerny'nin sunumları ile yapılacak olan etkinlik bildiğiniz üzere 10 Eylül yani bugün Türkiye saati ile 18:00'de gerçekleştirilecek. 9 dakikalık etkinlik kapsamında PlayStation 5 Pro'nun teknik özelliklerine ve oyun teknolojisindeki yeniliklere odaklanılacak.
 
PlayStation'ın resmi YouTube kanalında ortaya çıkan PlayStation 5 Pro başlıklı listelenmemiş bir video, yeni sürümün geleceğini doğruluyor. Etkinliği tamamen ücretsiz bir şekilde YouTube platformu üzerinden izleyebileceksiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sektörel Haberler Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Starfield'ın Shattered Space Eklentisine Ayrıntılı Bakış 18 Dk önce ESL Pro Lig Sezon 20'de Playoff Etabı Bugün Başlıyor! 1 Saat önce Oynaması Ücretsiz Mobil Oyun Disney Pixel Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce VCT Ascension EMEA 2024 Şampiyonu Apeks Oldu! 3 Saat önce Pacific Drive İçin Drive Your Way Güncellemesi Yayınlandı 16 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler