PlayStation 5 Zamandan Çok Fazla Tasarruf Etmenizi Sağlayacak

20.11.2019 13:37 Gazali Çetinkaya

 
Kotaku editörü Jason Schreier, Sony'nin PlayStation 5'i pazarlarken vurgulayacağı bazı noktaları işaret etti.
 
İlk olarak, Forbes editörü twitter üzerinden yaptığı açıklamada, Google Stadia ile ilgili en sevdiği şeylerin "indirme ve yama olmaması, oyunun hemen açılması ve SSD'li PS4'ten bile daha iyi yükleme sürelerine sahip olması" olduğunu söyledi.
 
Bunun üzerine Kotaku editörü Jason Schreier da "hemen oyna, ihtiyacın olan kadarını indir ve yükleme süreleri yok" gibi noktaların Sony Interactive Entertainment'ın PlayStation 5'i pazarlarken en çok öne çıkacak noktalar olduğunu belirtti.
 
Sony Interactive Entertainment, geçtiğimiz aylarda PlayStation 4 Pro ile PlayStation 5 yükleme sürelerini Marvel's Spider-Man oyunu üzerinde karşılaştırdı. Oyun içindeki bir yükleme ekranı PlayStation 4 Pro'da 8.10 saniye sürerken PlayStation 5'te 0.8 saniye sürdü.
 
Ayrıca Sony Corporation başkan ve CEO'su Kenichiro Yoshida, PlayStation'ın gelecekteki yönü için "sürükleyici" ve "kesintisiz" anahtar kelimelerini kullanmıştı. 
 
PlayStation 5, 2020'nin sonlarında satışa sunulacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 5 Platformlar: Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 3 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 3 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 4 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 5 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler