PlayStation 5 ve Epic Games İçin Geliştirilen Godfall'dan Oynanış Videosu Sızdırıldı

20.01.2020 21:29 Özgür Eroğlu

 
 
Yayıncılığını Gearbox Publishing'in yaptığı, geliştiriciliğini ise Counterplay Games'in yaptığı PlayStation 5 ve PC (Epic Games) için yayınlanacak olan Godfall'dan oynanış videosu sızdırıldı.
 
"YeaQuarterDongIng" adlı Reddit kullanıcısının, Reddit üzerinden paylaştığı video sayesinde oyuna dair kısa bir oynanış görüyoruz. Bu videonun sahte olma ihtimali de var elbette, ancak sahteyse gerçekten çok uğraşılmış. 
 
Bahsi geçen videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. Özellikle grafik kalitesi gerçekten güzel duruyor. Oyun 2020'nin sonlarında çıkacak. 
 
Godfall; kahraman şövalyeler ve gizemli büyüler ile dolu fantastik bir dünyada geçen yepyeni yeni nesil bir 'looter-slasher'. Godfall oyuncuların loot ve efsanevi zırhlar için avlanacağı, kötü düşmanların üstesinden geleceği üçüncü şahıs yakın dövüş sistemine sahip bir fantezi aksiyon rol yapma oyunu.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Godfall Platformlar: PC Geliştirici: Counterplay Games Dağıtıcısı: Gearbox Publishing Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 1 Saat önce Ghostwire: Tokyo'dan Denuvo Koruması Kaldırıldı 2 Saat önce Sea of Thieves PS5'e Çıkmadan Önce 40 Milyon Oyuncuya Ullaştı 2 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunları Sızdırıldı! 3 Saat önce Sızıntı: Kingdom Come Deliverance 2 Bu Yıl Çıkacak! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler