PlayStation Experience 2017 Panelleri Duyuruldu

29.11.2017 23:09 Gazali Çetinkaya

 
   Sony Interactive Entertainment Amerika, PlayStation Experience 2017 panel listesini açıkladı.

   Ek olarak, şirket açılış sunumu hakkında biraz daha bilgi verdi. Sony "PlayStation'ın en büyük 2017 duyuruları E3 ve Paris Games Week esnasında yapılmış olsa da cuma gecesi için birkaç yılbaşı armağanı sakladık." dedi. Etkinlikte en iyi PlayStation geliştiricileri ile tartışmalar, önemli başlıklarla ilgili güncellemeler ve "özel duyurular" yer alacak. live.playstation.com, Twitch, YouTube ve Facebook üzerinden izlenebilecek olan Sony'nin PlayStation Experience sunumu 9 Aralık tarihinde ülkemiz saati ile 07:00'da başlayacak.
 
   PlayStation Experience 2017 panelleri de 9 Aralık da başlayacak ve yine aynı yerlerden canlı olarak izlenebilecek. Planlanan paneller şu şekilde:
 
   İlk olarak PlayStation VR oyun paneli düzenlenecek ve ardından Media Molecule paneli düzenlenecek ve burada geliştiriciler özel bir konuk ile birlikte Dreams hakkında yeni bilgiler paylaşacak. Daha sonra IGN, tüm zamanların en iyi 10 PlayStation oyununu seçecek ve dördüncü olarak Sucker Punch Paris Games Week esnasında duyurulan Ghost of Tsushima için yeni bilgiler paylaşacak.
 
   Beşinci panel ise Uncharted 10. yıl kutlamaları ile ilgili olacak. Nolan North, Emily Rose, Richard McGonagle, Claudia Black, Laura Bailey, Troy Baker, Graham McTavish ve Robin-Atkin Downes hatıralarını paylaşacaklar ve serinin 10. yılını kutlayacaklar. Son panel de The Last of Us Part II paneli. Burada Naughty Dog ve Paris Games Week'te yayınlanan fragmanda oynayan oyuncular bulunacak. Yönetmen ve yazar Neil Druckmann, ortak yazar Halley Gross ve kadronun önemli üyeleri oyun hakkında tartışacak.
 
   PlayStation Experience 2017 panelleri hakkındaki detaylara Gematsu üzerinden ulaşabilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 4 Dk önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 17 Dk önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 1 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 2 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler