PlayStation Lisanslı Yarış Kokpiti Üreticisi Gran Turismo 7'nin Bu Yıl Çıkacağını İşaret Etti

21.05.2020 10:55 Gazali Çetinkaya

 
Resmi PlayStation lisanslı yarış kokpitleri, stantları ve benzeri ürünler üreten Next Level Racing, Gran Turismo 7'nin bu yıl çıkacağını işaret eden bir paylaşımda bulundu.

Şirket sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımda "2020'de en çok beklediğiniz yarış oyunu hangisi" diye sordu ve görselde Automobilista 2, F1 2020, DIRT 5 ve Gran Turismo 7 logosu bulunuyordu.
 
Bunun Gran Turismo 7'nin sızdırıldığı şekilde öne sürülmesinden sonra Next Level Racing paylaşımı kaldırarak oyunla ilgili herhangi bir bilgiye sahip olmadıklarını ve logonun gerçek olmadığını belirtti.

Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştiri Polyphony Digital, konu hakkında henüz resmi bir açıklamada bulunmadı. 2018'in başlarında yapılan bir açıklamada Kazunori Yamuauchi bir sonraki Gran Turismo oyununun Gran Turismo Sport'un çıkışından sonra geliştirilmeye başlandığını belirtmişti.

Gran Turismo serisinin son çıkan oyunu Gran Turismo Sport Ekim 2017'de PlayStation 4 için piyasaya sunuldu.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gran Turismo Sport Platformlar: PS4 Geliştirici: Polyphony Digital Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Yarış Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler