PlayStation Now PC'ye Geliyor

23.08.2016 22:05 Gazali Çetinkaya

 
   Son 3-4 haftadır söylenti olarak ortaya çıkan PlayStation Now'ın Windows PC'ye geleceği haberi bugün Sony tarafından yapılan resmi duyuru ile doğrulandı.
 
   PlayStation Blog üzerinden gelen bu duyuru ile birlikte sistem gereksinimlerini ve Dualshock 4 için USB adaptörünü ($24.99) de oyunculara gösteren Sony; PlayStation 3'teki Uncharted, God of War, Last of Us ve Ratchet & Clank gibi önemli markaları ilk kez PC'de oynama imkanı vereceklerini belirtti.
 
   Avrupa'da ilk olarak Birleşik Krallık, Belçika ve Hollanda için çıkış yapacağı belirtilen PlayStation Now sistemi kısa bir süre sonra Kuzey Amerika'daki PC sahiplerine de sunulacak. PlayStation Now'ın PC sistem gereksinimleri ise şu şekilde.
 
Windows 7 (SP1), 8.1 or 10
3.5 GHz Intel Core i3 or 3.8 GHz AMD A10 or faster
300 MB or more; 2 GB or more of RAM
Sound card; USB port
 
PlayStation Now oyunları listesine de buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 233 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 13 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler