PlayStation Now Sadece PS4 ve PC Üzerinde Desteklenecek

15.02.2017 22:23 Gazali Çetinkaya

 
   Sony Interactive Entertainment, PlayStation Blog üzerinden yaptığı açıklama ile birlikte streaming servisi PlayStation Now sisteminin 15 Ağustos 2017 tarihinden itibaren sadece PlayStation 4 ve PC üzerinde destekleneceğini duyurdu.
 
   15 Ağustos 2017 tarihinden sonra PlayStation 3, Vita, PlayStation TV, Sony Bravia TV'ler 2013 - 2015, Sony Blu-ray oynatıcılar ve Samsung TV'lerde PlayStation Now sistemi çalışmayacak. 
 
   Sony yaptığı açıklamasında "Dikkatli bir değerlendirmeden sonra, odağımızı ve kaynaklarımızı PS4 ve Windows PC'ye kaydırarak bu iki cihaz üzerinde kullanıcı deneyimini daha da geliştirmek ve iyileştirmek için bu karara vardık." dedi.
 
   PlayStation Now ilk olarak 2014'te çıkış yaptı ve sistem geçtiğimiz yıl ise PC'ye de geldi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 6 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 7 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 8 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 9 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler