PlayStation Now'a Resident Evil 7: biohazard, Final Fantasy XV, WWE 2K19 ve Observation Eklendi

01.09.2020 18:35 Gazali Çetinkaya

 
Sony Interactive Entertainment, PlayStation Now sisteminin kütüphanesine dört oyun daha ekledi.
 

Resident Evil 7: biohazard

Güney Amerika'da terk edilmiş bir çiftlik evinin çürüyen duvarlarından tehlike ve tecrit akıyor. "7", hayatta kalma ve korku türüne yeni bir soluk getiriyor ve korkutucu, insanı içine çeken "İzole Görünümle" oyuncu perspektifinden görüntü sunuyor. Teknoloji harikası RE Motoruyla korku, öylesine gerçekçi ve insanı sürükleyen bir hal alıyor ki bu maceraya kayıtsız kalamayacaksınız. Dehşet dolu yeni bir korku dünyasına girin ve hayatta kalın.

Final Fantasy XV

Büyülü Lucis Krallığının prensi Noctis, bu aksiyon rol yapma oyununda, vatanını geri almak için mücadeleye atılıyor. Direksiyona geç ve renkli yoldaşlarınla birlikte uçsuz bucaksız olağanüstü bir dünyayı keşif için yollara vur. Nefes kesen çatışmalarda atalarından aldığın güçle havada kolayca hareket et. Hem oyunun geçmişten beri hayranları hem de yeni başlayanlar, bu gerçeklik üzerine kurulu düş dünyasında son teknoloji interaktif eğlenceyi yaşayın.

WWE 2K19

WWE 2K19, kapak Superstar'ı AJ Styles ile en iyi WWE oyun serisinin en yeni üyesi olarak geliyor. WWE 2K19, popüler WWE Superstar'ları, Legend'ları ve Hall of Famers'ın yanı sıra NXT'nin favorilerinden oluşan çok geniş bir roster'a sahip olacak. Gerçekçi WWE oynanışı, kapsamlı yaratma seçenekleri, çekici maç türleri, hayranların favorisi modlar ve çok daha fazlasını tecrübe edin.
 
Observation

Observation, istasyonun yapay zekası S.A.M'in gözlerinden Dr. Emma Fisher'a ve misyon ekibine neler olduğunu açığa çıkaran bilim kurgu gerilimi. Oyuncular istasyona, kaybolmuş mürettebata ve S.A.M.'e neler olduğunu öğrenmek üzere Emma'ya yardım etmek için istasyonun kontrol sistemlerini, kameralarını ve araçlarını kullanarak S.A.M.'in rolünü üstlenirler.

 
Bu oyunlardan Resident Evil 7: biohazard 30 Kasım 2020'ye kadar ve Final Fantasy XV 1 Mart 2021'e kadar kütüphanede kalacak.

PlayStation 4 ve PC'de mevcut olan oyun streaming abonelik servisi PlayStation Now; PlayStation 4, PlayStation 2 ve PlayStation 3'ten toplamda 800'den fazla oyun içeriyor. PlayStation 4 kullanıcıları 300'den fazla PlayStation 4 ve PlayStation 2 oyununu konsoluna indirerek de oynayabiliyor. Aylık $9.99 ve yıllık $59.99. Yedi günlük deneme sürümü de mevcut. Sistem Türkiye'de resmi olarak bulunmuyor fakat diğer bölgeler üzerinden kullanmak mümkün.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 2 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 3 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 4 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 5 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler