PlayStation, PC Oyunlarına Özel Yeni Web Sayfasını Yayınladı

13.08.2022 17:58 Mehmet Tandoğan

 
 
Sony Interactive Entertainment, resmi PlayStation web sitesinde "PlayStation Games for PC" adlı yeni bir web sayfası oluşturdu ve yayınladı. Yeni sayfa, PC'de yer alan PlayStation oyunlarına odaklanıyor. Bunun yanı sıra yakında PC'ye gelecek olan PlayStation oyunlarını da sunuyor.
 
Web sitesi
 
https://www.playstation.com/en-us/games/pc-games/
 
Şu anda PC için çıkmış olan PlayStation oyunları arasında God of War, Horizon Zero Dawn, Days Gone, Predator Hunting Grounds, Helldivers ve Marvel’s Spider-Man Remastered yer alıyor. Yakında PC'ye gelecek PlayStation oyunları arasında ise Marvel's Spider-Man: Miles Morales ve Uncharted: Legacy of Thieves Collection bulunuyor.
 
Sayfa, PC'de PlayStation Studios oyunlarının keyfini çıkarmak için bir PSN hesabına ihtiyacınız olmadığını belirtiyor. Ayrıca PS4 veya PS5 sürümünden kayıtlı veriler PC sürümüne veya tam tersi şekilde aktarılamıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sony Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: 7 Mayıs 2002
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler