PlayStation Plus Ekim Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı

27.09.2023 22:28 Mehmet Tandoğan

 
 
Sony Interactive Entertainment tarafından kullanıcılara sunulan abonelik hizmeti PlayStation Plus'a yeni oyunlar eklenmeye devam ediyor. Bu kapsamda Ekstra ve Premium abonelere özel Ekim oyunları belli oluyor.
 
Tüm oyunlar 3 Ekim'den 6 Kasım'a kadar mevcut olacak. 
 
- The Callisto Protocol (PS5, PS4) 
 
 
 
The Callisto Protocol, hikâye odaklı üçüncü şahıs hayatta kalma korku oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oyun günümüzden 300 yıl sonrasında geçiyor ve oyuncular Jüpiter'in uydusu Callisto'da yer alan maksimum güvenlikli bir hapishane olan Black Iron Prison'a atılmış kader kurbanı Jacob Lee rolünü üstleniyor. 
 
- Farming Simulator 22 (PS5, PS4) 
 
 
 
Modern bir çiftçi olmaya çalışacağınız oyunda tarım, hayvancılık ve ormancılık faaliyetleri ile uğraşıyorsunuz. Bu esnada her mevsim ama özellikle de kış geldiğinde üstesinden gelmen gereken pek çok zorlukla yüzleşiyorsun.  
 
- Weird West 
 
 
Weird West'te hayatta kalman gereken bir dünya bulunuyor. Sıra dışı kahramanların birbirine geçen hikayeleri ile karşılaşacağınız oyunda tuhaf bir gizemi keşfetmeye çalışıyorsunuz. Aynı zamanda bu yapım aksiyon ve rol yapma oyunları Dishonored ve Prey'in yaratıcılarının eseri olarak karşımıza çıkıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation Plus Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Interactive Entertainment Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Servis Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler