PlayStation Plus Eylül Ayı Ücretsiz Oyunları

01.09.2021 23:45 Mehmet Tandoğan

 
 
Sony Interactive Entertainment, PlayStation Plus abonelerine özel Eylül ayının ücretsiz oyunlarını duyurdu. Oyunlar, 7 Eylül'de kullanıcıların erişimine açılacak. (7 Eylül - 4 Ekim)
 
PlayStation 5
 
- Overcooked: All You Can Eat! (Team17): Overcooked!, Overcooked! 2 ve tüm ek içerikler bu leziz nihai sürümde geliştirilerek bir araya getiriliyor.

Git gide tehlikeli ve anlaşılmaz hâle gelen mutfaklarda geçen yüzlerce seviyede iş birliği içinde yemek yapma kaosunun keyfini çıkar.
 
PlayStation 4
 
- Hitman 2 (Io Interactive): HITMAN 2'de dünyayı dolaş ve egzotik tatil yörelerinde hedeflerinin peşine düş. Dünyanın en yaratıcı suikastçisi Ajan 47, asfaltın güneşten eridiği caddelerden karanlık ve tehlikeli yağmur ormanlarına kadar hiçbir yerde hedeflerine rahat bir nefes aldırmıyor.
- Predator: Hunting Grounds (Sony Interactive Entertainment): Predator: Hunting Grounds, Predator'ın en zorlu avların peşine düştüğü Güney Amerika ormanlarında geçen sürükleyici ve asimetrik bir shooter oyunudur.

Elit Fireteam üyesi olarak oynayın ve Predator sizi bulmadan paramiliter görevler tamamlayın. Alternatif olarak, Predator rolünde oynayarak en değerli avınızı yakalayın; çeşitli ve ölümcül uzaylı teknolojilerinden seçerek ödüllerinizi teker teker toplayın.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation Plus Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Interactive Entertainment Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Servis Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 7 Dk önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 17 Dk önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 1 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 1 Saat önce Gothic Remake Collector’s Edition Duyuruldu: Fiyatı ve İçerikleri 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler