PlayStation Plus Eylül Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı: 2023

31.08.2023 17:03 Mehmet Tandoğan

 
 
Sony Interactive Entertainment tarafından oyunculara sunulan abonelik hizmeti PlayStation Plus'ın Eylül ayı ücretsiz oyunları belli oldu. Geçtiğimiz günlerde üç oyundan birinin sızdırıldığı haberini yapmış ve bu oyunun Saints Row reboot olduğunu aktarmıştık. Böylece bu sızıntı resmi bir şekilde doğrulanmış oldu.
 
Tüm oyunlar 5 Eylül'den 2 Ekim'e kadar mevcut olacak. 
 
Black Desert – Traveler Edition (PS4)
 
 
 
Açık Dünya MMORPG Black Desert'ın Gezgin Sürümü şunları içeriyor:

- Black Desert Oyun Erişimi (Tam Oyun)
- Değer Paketi (15 Gün) x1
- İnci Kutusu - 1000x1
- Kutup Ayısı x1
- At Amblemi: Kademe 7 Beyaz At (Dişi) x1
- Eğitmen Flütü (30 Gün) x1 
 
Generation Zero (PS4)  
 
 
 
Generation Zero, ölümcül mekanik düşmanlara karşı gerilla savaşı yürüttüğümüz gizlilik ve aksiyon karışımı bir nişancı oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oyunda İsveç Soğuk Savaşı döneminden ilham alan geniş bir açık dünya yer alıyor.
 
Saints Row (PS5, PS4)  
 
 
 
Saints Row, Güneybatı Amerika'daki kurgusal bir şehir olan Santo Ileso'da geçiyor. Oyunda suça batmış bir dünyada bir grup genç kendi suç çetelerini kurmaya çalışıyor ve içlerinde sen de yer alıyorsun. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation Plus Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Interactive Entertainment Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Servis Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 4 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 4 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 5 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 6 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler