PlayStation Plus Haziran Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı

01.06.2023 11:07 Mehmet Tandoğan

 
 
Sony Interactive Entertainment tarafından kullanıcılara sunulan PlayStation Plus abonelik hizmetinde her ay ücretsiz oyunlar sunulmaya devam ediyor. Bu kapsamda Haziran ayı ücretsiz oyunları belli oldu ve bu oyunlardan Essential aboneleri faydalanabiliyor. Tüm oyunlar 6 Haziran'dan 3 Temmuz'a kadar mevcut olacak.
 
Haziran ayının ücretsiz oyunları
 
- Jurassic World Evolution 2 (PS5, PS4): Jurassic World Evolution 2, Frontier'in son derece başarılı oyunu Jurassic World Evolution'ın devam oyunu. Evoulution 2, 2018 yılında çıkış yapan yönetim simülasyonunu temel alıyor.  
 
- NBA 2K23 (PS5, PS4): Sevdiğiniz NBA ve WNBA takımları ve yıldızları olarak mücadeleye atılabileceğiniz basketbol oyunu. Gerçekçi dinamikleriyle karşımıza çıkan oyunda zirveye ulaşmaya çalışıyorsunuz.
 
- Trek to Yomi (PS5, PS4): Klasik samuray filmlerinden esinlenilmiş, dikkat çekici kamera açıları ve görsellerle beraber karşımıza çıkan Trek to Yomi gerçek bir sinema deneyimi sunmayı hedefliyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation Plus Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Interactive Entertainment Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Servis Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 2 Saat önce EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 7 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 7 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 8 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler