PlayStation Plus Kasım Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı: 1.500 TL Değerinde

02.11.2023 15:15 Mehmet Tandoğan

 
 
Sony Interactive Entertainment tarafından kullanıcılara sunulan PlayStation Plus abonelik hizmeti kapsamında her ay ücretsiz oyunlar verilmeye devam ediliyor. Essential aboneleri için Kasım oyunlarının belli olduğu bu süreçte birçok yapım oyuncuları bekliyor.
 
Tüm oyunlar 7 Kasım - 4 Aralık tarihleri arasında mevcut olacak.
 
- Aliens: Fireteam Elite (PS5, PS4)  
 
 
 
Aliens: Fireteam Elite, ikonik Alien Evreninde geçen iş birliği moduyla ön plana çıkan üçüncü şahıs hayatta kalma oyunu olarak piyasaya yer alıyor. Oyunda farklı türdeki Xenomorph sürüleriyle savaşarak karakterini ve teçhizatını özelleştirebiliyor ve bu artan tehdidi kontrol etmeye çalışırken seviye atlıyorsunuz. 
 
- Dragon Ball: The Breakers (PS4) 
 
 
 
Dragon Ball: The Breakers oyununda 7 sıradan karakterin Raider (Frieza ve Broly gibi klasik bir DRAGON BALL rakibi) karşısında hayatta kalmaya çalıştığı çevrimiçi asimetrik aksiyon deneyimi yer alıyor. Oyunda Raider avlanıp durdurulamaz bir güç haline geliyor. 
 
- Mafia II: Definitive Edition (PS4)  
 
 
 
HD olarak yeniden düzenlenmiş oyunda organize suçun altın çağında bir gangsterin hayatını yaşıyorsunuz. Savaş kahramanı Vito Scaletta, babasının borçlarını ödeme umuduyla mafyaya bulaşıyor. Arkadaşı Joe ile beraber Vito kendini ispatlamak için çalışıyor ve daha büyük ödül, statü ve sonuçları olan suçlar ile ailede yükseliyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation Plus Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Interactive Entertainment Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Servis Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 1 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 1 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 2 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 3 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler