PlayStation Plus Klasik Kataloğuna Eklenecek 2 Oyun Sızdırıldı

09.04.2024 15:01 Mehmet Tandoğan

 
 
Sony tarafından kullanıcılara sunulan PlayStation Plus hizmetine yeni oyunlar eklenmeye devam ediyor. Şimdi ise yakın zamanda PlayStation Plus Klasik kataloğuna dahil olacak 2 farklı oyun sızdırılmış durumda.
 
PlayStation Plus kütüphanesi genişlemeye devam ediyor
 
 
 
Exophase ve PSNProfiles gibi kupa istatistiklerini izleme sitelerinde ortaya çıkan listelere göre MediEvil adlı oyun PlayStation Plus klasik kütüphanesine dahil olmayı bekliyor. PlayStation 1 oyunu olarak piyasaya sürülen bu yapımın yakında PlayStation Plus Premium abonelerinin kullanımına sunulacağını aktarabiliyoruz. Çünkü oyunun daha önce herhangi bir başarı sistemi bulunmuyordu. Şimdi ise yeni bir kupa sisteminin dahil olduğunu belirtebiliyoruz.
 
Diğer taraftan PS1 oyunu Star Wars: Rebel Assault II: The Hidden Empire'ın bu ay PlayStation Plus Klasik Kataloğu aracılığıyla PS5/PS4 için sunulması bekleniyor. Öte yandan PSP oyunu MediEvil: Resurrection geçtiğimiz Ağustos ayında PlayStation Plus Klasik Kataloğuna eklenmişti.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation Plus Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Interactive Entertainment Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Servis Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 1 Saat önce Life is Strange Yapımcılarının Yeni Oyunundan Fragman Yayınlandı 1 Saat önce EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 8 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 8 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler