PlayStation Plus Klasik Kataloğuna Star Wars Battlefront II Geliyor

02.12.2022 10:44 Mehmet Tandoğan

 
 
Sony Interactive Entertainment tarafından oyunculara sunulan abonelik hizmeti PlayStation Plus'ın klasik kataloğuna Star Wars Battlefront II'nin geleceği ortaya çıktı. Ortaya çıkışı PSP sürüm için açılan PlayStation Store sayfası aracılığıyla gerçekleşti.
 
Oyun şu anda PSP Emulation başlığı altında listeleniyor. Bu da PlayStation Plus Premium aboneleri için Klasik Kataloğu'nun bir parçası olarak karşımıza çıkacağını gösteriyor.
 
Orijinal PSP sürümü olarak karşımıza çıkacak
 
 
 
Star Wars Battlefront II'nin orijinal olarak PSP (PlayStation Portable) sistemindeki yapı bizlere sunulacak. Bu sürüm içerisinde geri sarma, hızlı kaydetme ve özel video filtreleri gibi çeşitli özellikler yer alacak.
 
Bu oyun, PSP (PlayStation Portable) sürümünden PlayStation 4 ve PlayStation 5 konsollarına port edilmiş şekilde karşımıza çıkacak ve yeni özellikleri bünyesinde barındıracak. PSP sürümünden aktarıldığı için oyunun bazı durumlarda optimize sorunu yaşaması ve düzgün çalışmaması çok olağan. Bu sürüm, PSP sisteminin çevre birimlerini desteklemediğinden bazı özellikler kullanılamayabilir. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation Plus Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Interactive Entertainment Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Servis Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Prison Architect 2 Bir Kez Daha Ertelendi 54 Dk önce Intel Extreme Masters Chengdu 2024 Şampiyonu FaZe Clan Oldu! 1 Saat önce League of Legends EMEA Masters Spring 2024'ün 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Saat önce Spider-Man 2'nin Son Güncellemesi Kayıt Sorunlarını Çözüyor 1 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama 3. Hafta Karşılaşmaları Oynandı! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler